SolunFM

Од промената на ова знаме почна нашиот пад.

Тој чин покажа на непријателите дека сè што треба да направат е да додадат уште малку притисок и да чекаат будали на власт кои ќе се курваат за сопствен ќар.
23 години по падот на знамето, Македонија исчезна. Сега мета се Македонците.

Знаме на Македонија.

Повеќе на тема – За вентилаторот.