SolunFM

Ја видов сликава на фб од сабајле, и многу тага осетив.

Ја видов сликава на фб од сабајле, и многу тага осетив.

И се подсетив дека золошките, се фабрики за депресија ! Во нив животните страдаат и се депресивни ! Нивната улога е да ја прошират таа болест и во општеството !

Носејќи го вашето дете во нив, вие го запознавате со таа состојба на депресија, уште од мало !!!

Зошто да го изложувате на таа енергија непотребно !

Однесете го во природа, каде има слободни животни, и само набљудувајте .

Ќе научите многу, и вие и вашите деца.