SolunFM

Ајде луѓе направете добро дело.

Ајде луѓе направете добро дело пред големиот празник. Дајте му љубов и мало место од вашиот двор на ова предобро кученце. Многу лесно се врзува за луѓе, очајно е за љубов и дом, има благодарен поглед кој ќе ви го стопи срцето. Сигурна сум дека ќе имате сигурен пријател до вас што ќе ви даде многу љубов и благодарност.

Кученцето е отфрлено од лоши луѓе најверојатно, лута само на улица, згора на се, некој и го повредил. Меѓутоа се движи, лута само на улица, прегладнето, на небезбедна локација би требало да биде среден до голем раст.

Кој има дворче би било идеално.

Кученцето се наоѓа на небезбедна локација.

Извор : Тања Царовска