SolunFM

Итно.

Итно! Пред да настрада Мими, и пред да настрада некој од нас што рака ѝ подаваме немајќи каде да ја згрижиме.

Ова е Мими. Напуштена во село во Охрид. Ја стерилизиравме и редовно ја храниме.

За жал, добиваме закани по нејзиниот живот. Ве молам споделете да ја вдомиме, пред да е прекасно.

Извор : Климент Арнаудов