SolunFM

Како ќе препознаеш кокошки од НВО.

Како ќе препознаеш кокошки од НВО и/или амбасадорски платен список?

Повторуваат родово, родово, родово.

Се извинувам на кокошките за изнесената навреда. Тие сепак се од некаква корист.

Горенаведените празноглавки ( најчесто се женски пол ) се чист зијан.