SolunFM

Tag: Елена Котевска

 • Едно име имаме.

  Едно име имаме.

  Вчера на ‘Едно име имаме’, солзи течеле и морници ги лазеле истите оние шо Северна од уста не ја вадат. Ни срам, ни перде. Јонче се превртува во гробот.

 • Well, well.

  Well, well.

  Well, well… Северџанистан се поочигледно и помасовно ги отплаќа долговите кон своите промотори, а ние за возврат добиваме ‘култура и уметност’, помината низ неговото дебело црево. Плус, останавме без борци за слобода, чист воздух, поевтина струја, против режим, за правда, мир и слобода. Со штаботомите човек барем знае на што е. Овие ‘вода под рогузина’…

 • Како ќе препознаеш кокошки од НВО.

  Како ќе препознаеш кокошки од НВО.

  Како ќе препознаеш кокошки од НВО и/или амбасадорски платен список? Повторуваат родово, родово, родово. Се извинувам на кокошките за изнесената навреда. Тие сепак се од некаква корист. Горенаведените празноглавки ( најчесто се женски пол ) се чист зијан.