SolunFM

Well, well.

Well, well…

Северџанистан се поочигледно и помасовно ги отплаќа долговите кон своите промотори, а ние за возврат добиваме ‘култура и уметност’, помината низ неговото дебело црево.

Плус, останавме без борци за слобода, чист воздух, поевтина струја, против режим, за правда, мир и слобода.

Со штаботомите човек барем знае на што е. Овие ‘вода под рогузина’ типови, се најголемите штеточини во општеството. Но, се додека следите и помните што се случува(ло) со капацитет на златна рипка, тие заслужено ќе ви ја сервираат нивната помија.

На здравје на сите кои ја сркате пресреќни.