SolunFM

600€ повратен билет до Египет, смештај 6 ноќевања, полн пансион во хотелиште

а вие Грција сте решиле да ојте со пиперки и патлиџани во некое апартманче и башка ќе потрошите дупло, зж?

*Со лет од Белград, за 300 € има 8 дена сè инклузивно

Повеќе на тема – Египет


Tags: