SolunFM

Името не е сменето.

Македонци.

Името Македонија не е сменето така треба и да се однесувате.

Се што е поврзано со Северна и ФИРОМ е илегално злосторство против човештвото.

Македонија и Македонците на 30 септември 2018 година преку бојкот на референдумот на цивилизиран и достоен начин кој е пример за демократска вредност а не она кое пробаат да ни го наметнат САД НАТО и ЕУ не прифатија да се смени уставното име и не прифатија членство во НАТО и ЕУ.

Сè друго е идиотизам илегално и наметнато за пари.

Македонци името на државата Македонија не е сменето така треба и да се однесувате.