SolunFM

Tag: ЛукСузи

 • Името не е сменето.

  Името не е сменето.

  Македонци. Името Македонија не е сменето така треба и да се однесувате. Се што е поврзано со Северна и ФИРОМ е илегално злосторство против човештвото. Македонија и Македонците на 30 септември 2018 година преку бојкот на референдумот на цивилизиран и достоен начин кој е пример за демократска вредност а не она кое пробаат да ни…

 • Русија создава антисателитски комплекс

  Русија создава антисателитски комплекс

  „Русија создава антисателитски комплекс“, известува руското Министерство за одбрана во своето списание. Задачата ќе биде да се елиминираат потенцијалните закани од сателитите на непријателските земји. Комплексот се состои од Контакт систем базиран на ловец-пресретнувач МиГ-31Д, борбен ласер Пересвет и ласер Сокол-Ешелон на транспортни авиони Ил-76. Комбинацијата на системи е неопходна за флексибилност и способност за…

 • И дедо Џо Бајден мислеше дека оваа земја се плаши од санкции.

  И дедо Џо Бајден мислеше дека оваа земја се плаши од санкции.

  Повеќе на тема – Никому не кажувајте

 • Очите се безвредни кога мозокот е слеп

  Очите се безвредни кога мозокот е слеп

 • Рускиот претседател Владимир Владимирович Путин: „Западните елити го изгубија умот и не можат да се излечат“

  Рускиот претседател Владимир Владимирович Путин: „Западните елити го изгубија умот и не можат да се излечат“

  Тие не можат да го игнорираат фактот дека Русија не може да биде поразена на бојното поле и затоа започнаа со агресивна информациска војна, пред се напаѓајќи ја помладата генерација преку производство на лажни наративи со цел видоизменување на историската вистина. Си земаа за право да ја нападнат Руската Православна Црква, нашата традиција, како и…

 • ЛукСузи

  ЛукСузи

  Нашата кауза е праведна, непријателот ќе биде поразен. Наше дело правое враг будет разбит. Our cause is just, the enemy will be defeated.