SolunFM

Пензионерите.

За пензионерите 8,2%, за администрацијата 78%.

Така води сметка владата СДСУЧК за примањата на народот.

Апашите од #сдс ќе земаат плата од 1.800-2.500 евра, а нивните гласачи ќе собираат сметки од продавници и бензински пумпи, за да ги скенираат за 500 денари месечно.

Битно јајцата се намалени за 1 денар, а макароните за неверојатни 4 денари. Ти бенифициран имаш гарант.

Слугите на окупаторот нато, не се рушат на избори. кој под окупација се ослободил со избори.

Покачувањето на пензиите, но не и на платите на вработените во клучните сектори, е уште една шајка во ковчегот со мртовецот, наречен Македонија.

Сè додека има овци што излегуваат на избори вака ќе ни прават, и малку е за овој глуп народ.